Din ekspert i vinduer ved Odder

Det forkerte lysindfald kan ødelægge et rum. Til gengæld kan du udnytte rummets potentiale til fulde, hvis du er bevidst om de muligheder, der er i dagslyset. For at bruge lyset bedst muligt, er det vigtigt, at dine vinduer er rigtige.

Mange bor i huse, der er opført på et tidspunkt, hvor der ikke var de samme muligheder for at udnytte dagslyset, men teknologien har ændret sig, og det er nemmere end nogensinde før, at udnytte dine rum og skabe et godt indeklima. De rigtige vinduer kan reducere varmeregningen eller skåne dine møbler, så de ikke falmer. Ring til os, og tag en uforpligtende snak om de muligheder, du får med nye vinduer i Odder og omegn.
Vi synes, at lys er vigtigt, og vi hjælper dig gerne med at vælge og indsætte de helt rigtige vinduer i hele Østjylland.

Fordi vi kan se, hvor vigtigt lysindfaldet er for din bolig, har vi valgt at efteruddanne os indenfor området ved at tage Dagslyskurset ved Velux. Det betyder, at vi er rustet til at rådgive og vejlede dig, så du får mest ud af dine rum og dine nye vinduer.

Vinduer Odder

 

Få det bedste indeklima med solfilm

Vi oplever tit, at boliger ikke bliver udnyttet optimalt, fordi vinduerne ikke er rigtige.
De nye huse, der bygges i dag, er meget tættere end tidligere, og selvom det lyder positivt, har det også ulemper. På sommerdage holder vinduerne simpelthen for godt på varmen, og det har konsekvenser for husets indeklima, fordi boligen bliver for varm.
Vi ved en masse om mulighederne for at bruge dagslyset ordentligt, når vi rådgiver om vinduer i Odder og omegn. En løsning kan være vinduer med solfilm, der sorterer dagslyset for dig.

I Danmark ændrer solens bane sig efter årstiden, og solen rammer dine vinduer fra forskellige vinkler afhængig af, om det er sommer eller vinter. Vi foretrækker, at solens stråler ikke overopheder vores bolig på en varm sommerdag, men vi vil gerne lukke varmen ind, hvis det er vinter.

I vinduer med solfilm er der taget højde for, hvor på himlen solen er på forskellige tidpunkter af døgnet. Filmen sorterer varmen fra om sommeren, men lader den komme ind om vinteren. Udover de temperaturregulerende fordele, kan vinduer med solfilm fjerne generende reflekser i glasset og forhindre, at solens stråler skader dine ting og falmer dine møbler.

Kvalificeret rådgivning om vinduer ved Odder

Vi har års erfaring med at sætte vinduer op, og vi har monteret de fleste mærker.

Det betyder, at vi kan give dig en grundig rådgivning, hvad enten det gælder krav til placering af redningsåbninger eller om farverne på beklædningen mellem vinduerne. Vi har farveprøver på beklædning til forskellige vinduer, så det bliver nemmere for dig at tage det rigtige valg.

Vi elsker at udnytte den erfaring, vi har indsamlet gennem tiden, når vi hjælper dig med dine nye vinduer i Odder og omegn.