Tømrer i Odder med godt lokalt kendskab

Vi er et tømrerfirma i Odder, der udfører alle former for tømreropgaver. Vi har stort kendskab til hvad, du skal være opmærksom på, når du vælger byggematerialer til henholdsvis renoveringer og nybyggeri.

DERESBYGGERI.DK foretager både småreparationer og udskiftninger eller opsætning af køkkener, opsætning af nyt badeværelse, lofter og vinduer. Vi har stor erfaring med at lave al slags tømrerarbejde i huse, sommerhuse og lejligheder.

Specialløsninger er vi gode til, og vi udfører gerne utraditionelle projekter. Selvom vi er et tømrerfirma i Odder, har vi også godt kendskab til andre byer som Skanderborg, Aarhus og Horsens, hvor vi også gerne kommer forbi og løser opgaver.

Ingen opgaver er for små, så kontakt os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på et byggeprojekt af den ene eller den anden slags.

Professionel rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker

Har du købt en byggegrund men mangler drømmeboligen?
DERESBYGGERI.DK tilbyder totalentreprise, og vi er med dig fra det første spadestik til sidste søm er slået i.

Vi tager altid højde for dine ønsker til en kommende bolig, og vi sætter god tid af til at rådgive dig, så du føler dig tryg, inden vi går i gang med byggeriet. Vi sørger for skitseforslag og byggetegninger, som beskriver byggeriet, og vi kan også hjælpe med at indhente byggetilladelser fra kommunen.

Med vores erfaring som tømrerfirma ved Odder har vi et stort netværk af professionelle fagfolk, vi benytter under byggeprocessen. Vi arbejder kun sammen med pålidelige, omhyggelige murere, vvs’er og elektrikere, der vægter kvalitet højt. Hvis du leder efter et tømrerfirma ved Odder, er dit hus i sikre hænder hos os.

Tømrer Odder

5 gode grunde til at vælge os som dit tømrerfirma i Odder og omegn

1. Vi går til alle tømreropgaver med høj energi og passion
Grundigt udført og godt håndværk er vigtigt for os, og vi forlader aldrig et byggeprojekt eller renoveringsarbejde, før det er helt færdigt.

2. Vi møder dig, hvor du er
I udgangspunktet tager vi altid ud og snakker med dig, før vi laver et personligt tilbud. Sådan danner vi os det bedste overblik over dine ønsker og behov, og på den måde afstemmer vi effektivt forventninger. Samtidig kan vi rådgive dig, og vi har mulighed for at lave opmålinger og udregninger.

3. Vi tænker anderledes og er ikke bange for ny teknologi
Det er vigtigt for os, at du ender ud med et unikt resultat, som du er tilfreds med, efter vi har afsluttet samarbejdet. Derfor sætter vi os gerne ind i nye materialer og løsninger, hvis det kan gøre en forskel for din bolig og for dig. Vi bruger fx termografisk kamera til at finde faldgrupper i klimaskærmen, eller periskopkamera til at kigge ind i konstruktionerne, som giver os et indblik i, hvordan det bagvedliggende byggemateriale ser ud. Med det udgangspunkt er vi i stand til at finde en endnu bedre isolering til dit hus.

4. Vi har et ry for god service og tilbagevendende kunder
Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med vores arbejde, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

5. Vi giver den en ekstra skalle, så du bliver tilfreds
Vi vil være dit foretrukne tømrerfirma ved Odder, og vi elsker det gode samarbejde mellem dig og os. Din tilfredshed er vores drivkraft, og vi giver den en ekstra skalle for at nå dertil.

Din tryghed er vigtig for os

Derfor er vi medlem af Dansk Byggeri. Vælger du DERESBYGGERI.DK til at udføre tømrerarbejde eller totalentreprise, får du et økonomisk sikkerhedsnet og en garantiordning som privat boligejer, fordi vi er medlem af Dansk Byggeri.

Det vil sige, at du er dækket af Byg Garanti, hvis der mod forventning opstår udførselsfejl og mangler i vores tømrerarbejde ved nybyggeri. Byg Garanti dækker store renoveringer, nye tilbygninger, reparationer og nybyggeri til private boligejere.

Du kan få dækket op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag i op til 3 år, hvis der er tale om synlige byggefejl. Opdager du skjulte byggefejl, er du dækket i op til 10 år.

Det skaber en god sikkerhed for dig som kunde.

Sætter du pris på godt håndværk? Det gør vi!

Thorbjørn er tømrer i Odder

Mød Thorbjørn

Mit navn er Thorbjørn. Jeg er født i 1982 og opvokset i Odder, og jeg kender derfor byen og dens indbyggere rigtig godt. Jeg er den ene halvdel af DERESBYGGERI.DK, et tømrerfirma i Odder.

Jeg har altid været interesseret i at bygge og sætte i stand, og det er en af grundene til, at jeg valgte at blive tømrer. Da jeg mødte Jesper, som er den anden halvdel af DERESBYGGERI.DK, blev det starten på et langvarigt venskab, hvor vi i høj grad bruger hinandens ressourcer. Jeg vil vove at påstå, at det kan mærkes i vores arbejde. Vi er venlige, imødekommende, og åbne, når vi giver dig faglig sparring på dine tømreropgaver.

Hvilket tømrerarbejde kan jeg hjælpe dig med?

Som partner i vores tømrerfirma har jeg prøvet det meste inden for tømrerfaget. Jeg har arbejdet på store byggepladser, men også hjulpet private kunder med alt fra store til små reparationer, til nybyggeri og renoveringer.

Det er en stor fornøjelse og en personlig motivation for mig, at jeg kan se tømrerarbejdet gå fremad. Det gode håndværk og de pæne afslutninger må godt være til at få øje på. 

Skal jeg udføre tømrerarbejde for dig, kan du se frem til:
Kundebesøg, hvor jeg lytter til dine ønsker og behov.

Jeg kan lide at gå i dialog med dig om dine ønsker, og kommer gerne med forslag til solide tømrerløsninger, som passer til din stil og det udtryk, du ønsker.
Vinduer, døre og gulve er mit fagområde som tømrer. Jeg finder unikke løsninger, der får dit hus til at fremstå skarpt og moderne og som rammer det udtryk, du ønsker at skabe.

Kyndig vejledning i byggematerialer, og hvad de kan gøre for dit hus. Jeg har solid erfaring med at finde løsninger, som får det bedste frem i dit hus.

Tømrerfirma i Odder

Mød Jesper

Jeg hedder Jesper Sejersbøl Thingbak, og jeg blev født i år 1983. Selvom jeg nu er partner i et tømrerfirma i Odder, er jeg oprindeligt fra Egå ved Aarhus. Jeg har altid interesseret mig for arkitektfaget, men samtidig er jeg rigtig glad for at bruge mine hænder. Derfor er tømrerbranchen det helt rigtige sted for mig.

Jeg startede DERESBYGGERI.DK i 2015. Grundlaget for at starte et tømrerfirma i Odder var, at jeg ønskede at være en del af hele byggeprocessen. Jeg ønskede både at have kundekontakt, lave tilbud, bidrage med løsningsforslag til tømreropgaver og renoveringsprojekter.

Jeg vil være en del af bygningsprocessen fra start til slut. Ingen tømreropgave er ens, og jeg holder enormt meget af den afveksling som tømrerfaget giver mig. Ringer du til vores tømrerfirma er det formentlig mig, du får i røret.

Jeg laver tilbud, fakturaer, og jeg tager mig også gerne af rådgivning. Kreativ tænkning og vejledning er nogle af mine spidskompetencer, og jeg kan lide at finde tømrerløsninger, som både er unikke og tilpasset byggeriet med udgangspunkt i de midler, som er til rådighed. Det giver mening for mig!

Hvad gør os til det bedste tømrerfirma i Odder?

Vores makkerskab er ud over det sædvanlige. Thorbjørn og jeg har kendt hinanden siden vi startede på uddannelsen som tømrere, og vi har stort set altid arbejdet sammen på både store byggeprojekter og mindre tømreropgaver. Vi kender hinandens styrker, og vi drager derfor stor nytte af hinanden.
Tonen i vores tømrerfirma er let, munter og krydret med en masse arbejdsglæde. Vi har et højt energiniveau, og vi tilbyder gerne anderledes løsninger som fx byggetegninger lavet i 3D og autoCAD.

Hvis dit byggetilbud har været igennem en tegnefase, vil det være nemmere for dig at visualisere det færdige byggeri. Samtidig gør det det let for os at lave opmålinger til byggemateriale.

 

Du er altid velkommen til at give os et opkald, uanset hvilken tømreropgave du ønsker at få udført. Fang os på telefon: +45 26 20 20 54

Kontakt os
+45 26 20 20 54
kontakt@deresbyggeri.dk