Nyt køkken nær Odder

Vi elsker at lave køkkener, og det kan mærkes.

Med udgangspunkt i dine køkkendrømme og tilsat vores erfaring, grundighed og forkærlighed for god kvalitet, finder vi frem til den løsning, der passer dig. Vi hjælper dig, hvis du først lige er gået i gang med at overveje, men vi er også en oplagt samarbejdspartner, hvis du allerede præcist ved, hvad du er på udkig efter.

Ring til os lige meget hvor i processen du er, og få en uforpligtende snak, hvis du bor i eller nær Odder og drømmer om et nyt køkken.

Få øje på mulighederne

Der er mange ting at tage højde for, hvis du gerne vil have lige dét køkken, der opfylder dine behov og ønsker.

Vores solide erfaring fra branchen gør, at vi kan hjælpe dig med at se mulighederne i dit køkken.
Vi kan både hjælpe dig, hvis du gerne vil have frisket dit gamle køkken op med en ny bordplade, men vi er også behjælpelige, hvis du har planer om en mere omfattende renovering.

 

nyt køkken odder

Råd og vejledning i dit køkken

Hvis du har planer om at starte et køkkenprojekt helt fra bunden, kommer vores køkkenkonsulenter på besøg, så I sammen kan drøfte mulighederne over en varm kop kaffe.

Sammen lægger I en plan for det videre forløb, og vores konsulenter står klar med råd, ideer og vejledning til løsninger, der kan være afgørende for, at du rammer plet med dit nye køkken.

Måske er det ikke en ny skabsfarve, der skal til for, at du opnår det ønskede udtryk men snarere et ovenlysvindue. Den slags gennemskuer vores konsulent hurtigt, hvis du vil have vores hjælp til et nyt køkken i Odder og omegn.

Sådan foregår det, når vi laver nyt køkken nær Odder

Vi måler op til tegninger, og hvis der skal flyttes en væg, laver vi også en tegning over, hvordan det kommer til at se ud.

Tegningerne sender vi til køkkenfirmaer, der herefter kan give bud på materialet. Vi formidler kontakten mellem dig og køkkenfirmaet, så I sammen kan finde frem til lige den køkkenløsning, der passer dig. Når der foreligger et færdigt tilbud fra firmaet, laver vi et samlet tilbud.

Herefter går selve tømrerarbejdet og monteringen af køkkenet i gang. Hvis der er noget af det håndværksmæssige arbejde, du helst selv vil lave, finder vi også en løsning på det.

Nyt køkken ved Odder, som du selv kan samle

De køkkenfirmaer vi normalt samarbejder med prioriterer kvalitet fra start til slut, og køkkenelementerne er derfor altid samlede.

Hvis du køber et køkken fra en leverandør, hvor elementerne ikke er samlet, monterer vi meget gerne det samlede køkken, men selve samlingsarbejdet lader vi dig stå for. Det kan være en god løsning, hvis du har lidt håndværkssnilde og gerne vil spare penge på dit nye køkken.