Nyt badeværelse nær Odder

Badeværelset er et af husets vigtigste rum, og for mange mennesker er et lækkert badeværelse lig med velvære og forkælelse. Vi hjælper dig med dit nye badeværelse i Odder, hvad enten det kun er badeværelset, du vil have fornyet, eller det er som del af et større renoveringsprojekt.

Ikke to badeværelser er ens, og vi kommer med nyttige input og ideer uanset dit badeværelses stand eller størrelse. Måske har du brug for en ny væg, et walk-in skab, en toiletkasse til væghængte toiletter eller en istandsættelse af loftet. Vi har styr på det hele, og er derfor en oplagt samarbejdspartner hvis du går og drømmer om et nyt badeværelse.

Ring og få en uforpligtende snak, hvis du bor i Østjylland og drømmer om et nyt badeværelse. Vi sørger for, at du kommer sikkert igennem processen fra idefasen til det nye badeværelse står færdigt.

Unikke badeværelser i Odder og omegn

Vi kan hjælpe dig med at tænke dit nye badeværelse ind i huset som en helhed. Både når det gælder større renoveringsprojekter, eller hvis det kun er badeværelset, du vil have frisket op.
Vi elsker specialløsninger, og i fællesskab finder vi frem til lige den løsning, der opfylder dine drømme og behov.
Vores netværk af professionelle fagmænd tæller bl.a. murere, vvs’er og elektrikere, og vi benytter kun pålidelige, omhyggelige og kvalitetsbevidste fagfolk. På den måde kommer du bedst muligt gennem byggeprojektet og får lige det badeværelse, du drømmer om.
Vores netværk af professionelle fagmænd tæller bl.a. murere, vvs’er og elektrikere, og vi benytter kun pålidelige, omhyggelige og kvalitetsbevidste fagfolk. På den måde kommer du bedst muligt gennem byggeprojektet og får lige det badeværelse, du drømmer om.

Overvejelser og badeværelsesdrømme

Brugen af dagslyset er altafgørende for, hvordan du får mest muligt ud af rummene i dit hus. Det gælder også for dit badeværelse. Lyset gør rummet større og får det til at føles mere tilgængeligt, og det er derfor en god idé at du have solens bane og vinduernes placering med i dine overvejelser, når du planlægger dit nye badeværelse.

Vi er eksperter i vinduer, og vi kan rådgive dig om, hvilke vinduer, der opfylder dine krav.

Planlæg dit badeværelse

Det er en sjov proces at finde ud af, hvordan dit nye badeværelse skal se ud. Du har mulighed for at skabe et rum, der tager udgangspunkt i dine helt egne idéer. Udfordringen kan være at finde frem til lige den løsning, der passer dine krav, når badeværelset både skal være funktionelt, lækkert og passe til hele familiens morgenrutiner.

Her er nogle gode overvejelser, du kan gøre dig i planlægningsfasen.

Hvordan fungerer det eksisterende badeværelse?
Gør dig nogle tanker om, hvad du mangler i rummet, men overvej også, hvilke ting du er glad for ved dit badeværelse. Tænk helt ned i de praktiske detaljer. Selvom din store drøm måske er et stort badekar, ville noget ekstra opbevaringsplads måske også gøre, at du får det fulde udbytte ud af rummet.

– Husk hverdagen
Overvej hvordan I bruger badeværelset i din familie, og hvad jeres vaner er. Fx kan det være værd at overveje, om der skal være plads til flere personer på badeværelset på én gang, og måske skal der være to håndvaske for at rummet opfylder jeres behov og bliver behageligt at opholde sig i.

– Hvad skal det koste?
Det kan være en god idé at lægge et realistisk budget, før du går i gang med dit badeværelsesprojekt. Overvej også, hvilke ting i rummet, der er vigtigst for dig, så du er i stand til at prioritere, hvis det bliver nødvendigt.

Vi hjælper dig gennem hele dit byggeprojekt, fra dit nye badeværelse bare er en idé, til det står endelig færdigt. Vi tager udgangspunkt i dine behov, dine drømme og dit budget, og vi rådgiver dig, så vi kan nå frem til en løsning, der er helt rigtig for dig. Kontakt os, så tager vi en snak om dine muligheder, hvis du drømmer om et nyt badeværelse i Odder og omegn.